Vinn konsertbiljetter till Paperwing och Anna Kruse featuring Stina Ekblad

PS
Paul Svensson

Vad sägs om att förgylla en kväll den här veckan med ett konsertbesök på Dunkers kulturhus? Var med och tävla om biljetter till Paperwing och Anna Kruse featuring Stina Ekblad.

Men jag vinner aldrig, tänker du nu. Tänk om. Chanserna att du vinner är höga. I potten väntar nämligen hela 20 biljetter (tio vinnare vinner två biljetter vardera) och tävla gör du i våra sociala kanaler. Vill du vinna biljetter till Paperwing ska du ta dig till Instagram och är du sugen på konserten med Anna Kruse och Stina Ekblad är det Facebook som gäller. Självklart kan du ställa upp i båda tävlingar för att öka dina chanser ytterligare.

Paperwing
16 maj 19:00, Dunkers kulturhus
Melodisk electropop som byggs upp av sköna beats kombinerat med en klar röst. Godis för öron och själ helt enkelt. Så skulle vi vilja beskriva musiken av Paperwing som du kommer kunna höra live på Dunkers den 16 maj. Detta är en musikupplevelse du borde unna dig själv, även om du inte har så mycket erfarenhet inom electropop-genren.

Vinn biljetter till Paperwing

Anna Kruse featurering Anna Kruse
17 maj 19:00, Dunkers kulturhus
Tre starka kvinnor. Tre kreativa hjärtan. Jazzsångerskan Anna Kruse och Stina Ekblad möts på scen i en kärleksfull hyllning till poeten Edith Södergran. Ett samarbete som inleddes redan 2017 med albumet Himlens Rand. Sång och dikt. Vackert. Den här kvällen blir det en sammanslagning av de båda uttrycksformerna. Anna Kruse står för sången medan Stina Ekblad läser dikter skrivna av Edith Södergran.

Vinn biljetter till Anna Kruse feat Stina Ekblad

Vad: Vinn biljetter till Paperwing och Anna Kruse featuring Anna Kruse
När: 16 och 17 maj
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 1-5 pris är två stycken konsertbiljetter

Lämna en kommentar