Vinn kulturkort #hallådunkers

HW
Henrik Wilhelmsson

Hur ser ditt Dunkers ut i sommar? Kanske är det den vita fasaden mot en blå himmel eller en selfie med dina fellow kulturtanter på vift i huset? Med ett klick och delad bild under hashtaggen #hallådunkers på Instagram kan du tävla om ett splitternytt kulturkort som ger dig hur mycket kultur du vill, under ett år!

En av våra mest kreativa och bildsköna platser i stan har alltså utlyst en tävling i samarbete med tidningen Hallå som pågår hela sommaren. För dig som gillar att fota, filma, leka med filter och vinklar är detta guld då det är precis det tävlingen går ut på; att visa hur du upplever Dunkers i sommar. Du kan såklart dela flera bilder om du vill.

Så tänk på det nästa gång du springer in för att kolla utställningarna (Bending Reality öppnar ju till helgen!) leker med ungarna inne på Gerdas eller tar en glass på trapporna mot sundet; fota loss, dela din bild på Instagram med taggen #hallådunkers och din bild kanske blir en vinnare!

Varje vecka utser en jury hos Hallå Helsingborg veckans finaste bild som vinner ett Kulturkort. Dessutom publiceras ett utvalt antal bilder med i Hallå varje vecka (14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 9/8, 16/8 och 23/8). Och utvalda bilder kommer också pryda startsidan på dunkerkulturhus.se samt nämnas i deras sociala kanaler.  

Så, vad väntar du på – dra med närmsta kulturtant och bege dig till Dunkers för kulturupplevelser och lek och dela dina bilder. Tänk på att ditt Instagramkonto måste vara publikt för att bilden ska synas under taggen!

Mer om tävlingen läser du på Dunkers hemsida.