Vinn två biljetter till skymningskonsert

HW
Henrik Wilhelmsson

Helsingborgs konserthus bjuder in dig och familjen på After work-konsert/skymningskonsert. Från The Middle East Peace Orchestra kommer Anders Singh Vesterdahl och Henrik Goldschmidt som är en spännande musikalisk bekanstap. Utifrån orkesterns högkvalitativa musikaliskt fredsprojekt där musiker med olika etnisk bakgrund möts och där judisk, palestinsk och arabisk folkmusiktradition smälts samman bygger Anders och Henrik broar över musikaliska gränser. Vid konserten tillsammans med Helsingborgs Symfoniorkester spelar Anders och Henrik oboe och dragspel. De är båda bland de bästa i världen på sina instrument!

Duon har spridit sina fredsbudskap och fört relationsbyggande dialoger på allt från internationella festivaler till flyktingläger och fängelser.    En stor musikalisk, livsbejakande och medryckande konsertupplevelse där kristen, judisk och muslimsk musik smälts samman i en konsert som visar hur lika vi är som människor, oavsett etnisk och religiös bakgrund.

Skymningskonsert (Läs mer på konserthuset hemsida)

After Work/Familjekonsert onsdagen den 23 oktober kl. 18.00

Det går att beställa soppa att äta före eller efter konserten! 

Vill du ha chansen att vinna två biljetter till konserten 23 oktober?

Svar då på frågan: Hur mycket rabatt får besökare med kulturkort på denna konsert?Du skickar ditt svar senast söndag 20 oktober till: kulturkortet@helsingborg.se OBS! Glöm inte att skriva ”Skymningskonsert” i ämnesraden och dina kontaktuppgifter i meddelandet.

Vinnaren utses måndagen 21 oktober och biljetterna hämtas på Konserthuset. 

Dessutom

Skolkonserter (Gratis för elever i Helsingborgs stad, övriga betalar 45 kr)

 

Torsdagen den 24 oktober kl. 10.00 och 12.30

Fredagen den 25 oktober kl. 10.00 och 12.30