Yoga till klassisk musik

PS
Paul Svensson

Helsingborgs konserthus och yogaläraren Wivi-Anne Nyberg har under fem säsonger förgyllt många yogaälskares hjärtan med yoga till klassisk musik. Nu återstår det endast ett tillfälle till under våren innan man tar en paus. Med Kulturkortet får du fin rabatt på Helsingborgs mest unika yogapass där du har sällskap av Bach, Beethoven och Mozart på yogamattan.

Det spelar ingen roll om du har hållit på med yoga i flera år eller om du är en grön nybörjare som precis har fått upp ögonen för yoga. Yoga till klassisk musik på övre foajén i konserthuset passar alla och är lika delar en klassisk yogaupplevelse som en skön musikupplevelse. Helsingborgs symfoniorkester spelar medan yogalärare Wivi-Anne Nyberg från Ayur Academy håller i passet.

Köp biljetter online
Totalt har man arrangerat sju pass den här säsongen, ett återstår. Passa på att boka biljetter medan det fortfarande finns platser kvar. Det återstående tillfället är lördag 7 maj klockan 14.00. Biljetter köper du online via konserthusets webbplats.

Låna matta på plats
Ordinarie pris är 250 kronor per person. Har du Kulturkortet får du 15 procent rabatt på priset och betalar endast 212 kronor för ett yogapass du sent kommer att glömma. Har du ingen egen yogamatta finns det mattor att låna på plats.

Vad: klassisk yoga till klassisk musik
När: lördag 7 maj 14.00
Var: Helsingborgs konserthus
Pris: ordinarie entré 250 kronor, 212 kronor med Kulturkortet

Lämna en kommentar