HSO – Friday Fusion med Jill Johnson – Ain´t nothing like Christmas

22 november 2024, 19:00 - 21:30

22 nov
HSO – Friday Fusion med Jill Johnson – Ain´t nothing like Christmas

Jill Johnson och Anders Berglund på julturné med symfoniorkestrar från hela landet

Jill Johnson och Anders Berglund har varit vänner i över 25 år. 2018 åkte de ut på en gemensam turné efter att ha släppt julalbumet “Christmas lsland”. Nu återvänder de med en storslagen julturné och den 22 och 23 november är dom här med Helsingborgs symfoniorkester och bjuder på en härlig show i juletid, med en gedigen och bred låtlista – allt från symfoniska klanger till storbandssväng!

– Jag fullkomligt älskar julen! Det är en tid av stämning, musik och gemenskap. Anders är inte lika fäst vid julen. Det ska jag ändra på och tillsammans med våra fantastiska medmusiker ska vi se till att sprida julmagi runt om i landet, – Jill Johnson.

Anders har med sin erfarenhet, generositet och värme varit en mentor för Jill, och de båda har även blivit goda vänner. Tillsammans har de gjort flera stora samarbeten genom åren. Bland annat har de släppt två album, varav ett julalbum med namnet “Christmas Island”.

Jill Johnson har med sina gedigna 30 år i branschen förvärvat titeln som en av våra mest folkkära artister. Med 20 studioalbum i katalogen och otaliga placeringar på Svensktoppen har hon etablerat sig som en av landets flitigaste artister. Hon är även flerfaldigt prisbelönt som programledare för tittarsuccén Jills veranda. Under 2024 är hon aktuell med både vår- och sommarturné samt en ny EP.

Anders Berglund har präglat den svenska musikscenen i över fyra decennier. Som kapellmästare i Melodifestivalen i 15 års tid, med produktioner som ”Sound of Music” och ”The Producers”, över hundra program som lagledare i “Så ska det låta” och som kreativ producent och dirigent för serien ”Svenska Stjärnor” i Berwaldhallen, bland mycket annat.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

HSO – Friday Fusion med Jill Johnson – Ain´t nothing like Christmas

  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 595 kr
  • Maximipris för sittande: 695 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 595 kr
  • Maximipris:: 695 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta