Digilog med Helsingborgs bibliotek

Digilog med Helsingborgs bibliotek

Behöver du bli lite bättre på att använda din dator, tycker du? Då kanske vi kan hjälpa dig en bit på väg. Vi har tagit fram ett kursmaterial i tio delar för dig som vill lära dig mer och bli en mer självständig användare av datorer och Internet.
Materialet kan användas helt på egen hand eller tillsammans med oss. För mer stöd kan du delta i våra webbmöten i Microsoft Teams. Teams är ett gratis webbverktyg för samarbete och videomöten.
Kursen är upplagd så att du arbetar med ett avsnitt i taget på egen hand. Efter varje avsnitt träffas vi i Teams där vi går igenom vad vi lärt oss.
För att delta behöver du ha tillgång till en egen dator med kamera och Internetuppkoppling och en e-postadress. Kursen består av tio lektioner plus tio schemalagda webbmöten, med start torsdag 11 mars kl 10-11. Vi träffas en gång i veckan, och du anmäler dig via e-post till: stadsbiblioteket@helsingborg.seeller på telefon 042 – 10 69 00.
Det finns bara 10 platser så skynda dig att boka!När du anmält dig får du kursmaterialet till din e-post.Sista anmälningsdag för vårterminen är den 3 mars.

Föranmälan krävs

  • Helsingborgs Stadsbibliotek
  • Bollbrogatan 1
  • Helsingborg
  • 11 mars 2021, 10:00 - 11:00