Jubileumskonsert Helsingborg Drumcorps 50 år – Med Nils Landgren & Magnus Johansson

1 juni 2024, 15:00 - 17:30

1 jun
Jubileumskonsert Helsingborg Drumcorps 50 år – Med Nils Landgren & Magnus Johansson

UPPLEV EN OFÖRGLÖMLIG KONSERT

Två av Sveriges mest hyllade brassmusiker, Nils Landgren och Magnus Johansson, intar scenen på Helsingborgs konserthus tillsammans med Drumcorps och marimbabandet som har 50 års jubileum.

Vi kommer plocka godbitar från de flesta genrer och våra drillisar kommer att föra uppvisningen till nya höjder med sina imponerande koreografier. Det blir filmmusik, pop, samba, lite jazz och mycket annat. En storslagen konsert för alla, över åldersgränserna!

VÅRA GÄSTARTISTER PÅ SCENEN
Nils Landgren och Magnus Johansson, två av Sveriges mest lysande brassmusiker, kommer att trollbinda dig med sina magiska toner. Nils, med sin karaktäristiska trombon och sång, och Magnus, med sin glänsande trumpet, kommer att skapa musikaliska ögonblick som du sent kommer att glömma.

HELSINGBORG DRUMCORPS
Helsingborg Drumcorps, en del av Helsingborgs Kulturskola, är en slagverks- och brassorkester med drill bestående av ett 80-tal ungdomar som har funnits sedan 1974. Till orkestern hör även ett marimbaband. Vanligtvis syns ungdomarna när de marscherar genom stan eller har konserter på gator och torg.

VAR MED OCH SKAPA HISTORIA
Denna kväll handlar inte bara om att fira 50 år av musik och dans, det handlar om att skapa minnen för framtiden. Det är en chans att vara en del av något större, något som kommer att bli ett kapitel i vår historia.

Boka dina biljetter nu och bli en del av denna musikaliska fest som kommer att brinna i ditt hjärta i många år framöver. Välkommen till en jubileumskonsert du sent kommer att glömma!

Arrangör: Helsingborg Drumcorps

Mat och dryck

Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten, eller i
pausen på de konserter som har paus. Beställningen måste göras senast onsdag 29 maj kl 23.00. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Jubileumskonsert Helsingborg Drumcorps 50 år – Med Nils Landgren & Magnus Johansson

  • 1 juni 2024, 15:00 - 17:30
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 110 kr
  • Maximipris för sittande: 265 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 265 kr
  • Maximipris:: 265 kr

Barn - 18 år

  • Sittande
  • Minimipris:: 110 kr
  • Maximipris:: 110 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta