Kulturligg: En meditativ ljudresa med slagverkare Tina Quartey

30 mars 2023, 19:00 - 20:30

30 mar
Kulturligg: En meditativ ljudresa med slagverkare Tina Quartey

Tina Quarteys klangbad är en närmast fysisk upplevelse. Med klangbaden berör hon hela människan, varsamt och medvetet. Det är en möjlighet till avslappning och att få systemet i balans igen med tibetanska klangskålar, klockor och gong. Men det kan också vara en vacker musikalisk improvisation och en spännande ljudresa för dig som redan känner att du har bra balans i sinne och kropp.
Evenemanget ingår i konceptet Kulturligg.

Biljett

Entrépris 230 kronor med Kulturkortet. Paketpris för alla tre föreställningar 600 kronor.

Köp biljett

I mer än trettio år har Tina Quartey delat med sig av sin slagverksmusik via scenen och i sin långa gärning som lärare. Hon är en slagverkspionjär inom den svenska folk- och världsmusiken och i spelmansmusiken i grupper som Filarfolket, Groupa, Nordan-projektet med Lena Willemark och Ale Möller, gruppen Alwa och duo med Mats Edén. Hon framträder också som soloartist. Hennes huvudinstrument är congas, shekeré, berimbau, udu och batá, med tillägg av diverse cymbaler, gong, klockor, klangskålar och andra njutbara ljud.

Om Kulturligg

För dig som är lat eller känner dig sugen på en annorlunda upplevelse. Badvakter från Baywatch, tibetanska klangskålar och drömskt tecknande. Tre evenemang med en gemensam nämnare – du ligger ner. Kulturligg, alltså.

Kulturligg: En meditativ ljudresa med slagverkare Tina Quartey

  • 30 mars 2023, 19:00 - 20:30
  • Längd: 2 timmar
Tillgänglighet på platsen
  • Handikapptoalett
  • Hiss/ramp

Pris

  • Standard: 295 kr
  • >Barn (under 18 år):: 95 kr

Plats

Dunkers Kulturhus, Dunkers kulturhus, Konsertsalen
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Show on map