Laga mat på stekhäll i Fredriksdals gröna utekök

Laga mat på stekhäll i Fredriksdals gröna utekök

Fredagshygge för dig som vill bli inspirerad i köket eller bara njuta av goda smaker på ett sommarvackert Fredriksdal. Denna kväll lagar vi en trerättersmeny på stekhällar tillsammans med
författarna Sara Hallonsten och Oskar Ekman och Fredriksdals trädgårdsmästare och kulturhistoriker.

Sara och Oskar är passionerade utomhuskockar på stekhällar och har skrivit och gett ut böckerna Kokbok för stekhäll och En till kokbok för stekhäll med praktiska tips och härliga recept för dig som vill bli med stekhäll.

Vi använder nyskördade grönsaker och kryddor från Fredriksdals köks-och kryddträdgård. Det blir en kulinarisk upplevelse för dig som är intresserad av mat och matlagning och som vill lära mer om utematlagning på stekhällar.

Datum och tider är fredag 1 juli klockan 17:30-20:00.

Biljett: 300 kronor. Biljetter säljs i Fredriksdals entré, Kulturmagasinets reception samt online via Helsingborgs kulturbutik.

  • Fredriksdal museer och trädgårdar
  • Gisela Trapps väg 1
  • 254 37
  • Helsingborg
  • 1 juli 2022, 17:30 - 20:00