Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck

Sommaren 2021 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, på festivaler och arenor. Tillsammans med det älskade bandet spelar Lars Winnerbäck den 9 juli 2021 på Sofiero i Helsingborg.

Konserten arrangeras av Unitedstage.se. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Parkeringsavgift
Vid konserter tar vi ut en parkeringsavgift. Du kan välja mellan att betala på plats eller förköpa din parkeringsbiljett.

Arrangör: Unitedstage.se

Information från arrangören

Insläpp: 18:00
Support: 19:00
Konsert: 21:00
Slut: cirka 23:00

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70

Säkerhet:
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

På denna konsert kommer det inte att finnas möjlighet att hyra stol.

Picknick, mat och dryck:
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Bild och ljudupptagning:
Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

Ljudvolym:
På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

Åldersgräns:
Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Parkering:
Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett för 40 kr på www.sofiero.se

Biljetter:
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Spelplats:
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

  • Sofiero slott och slottsträdgård
  • Sofierovägen 131
  • 25189
  • Helsingborg
  • Boka här
  • Biljettsläpp: 9 december 2019, 08:00
  • 9 juli 2021, 18:00 - 23:00