Lis Sörensen

Lis Sörensen

Efter stor framgång i danska Tv–programmet ”Toppen av poppen” och med sommarturnén AnneSanneLis (Anne Linnet, Sanne Salomonsen och Lis Sørensen) återvänder nu Lis Sørensen till scenen med sin egen starka orkester bestående av Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen och Mads Michelsen. Lis Sørensens imponerande repertoar erbjuder en rad hits från fyra decennier samt nya fantastiska låtar. Med en livfull samling låtar håller Lis Sørensen sig aktuell och spelar hits som Full of the Stars of the Night, Close to the Equator, My Eyes They Must See med en naturlig elegans som utan tvekan vittnar om hennes egen kärlek till sin musik.

Lis Sørensen är en sångerska som verkligen sticker ut och vars erfarenhet och passion lyser igenom på varje enskild scen. Med sin varma och starka sång i centrum omfamnar Lis Sørensen en större och större publik. En kväll i hennes sällskap är både en resa genom minnenas allé och en fantastisk upplevelse.

Medverkande: Lis Sørensen med Band
Arrangör: The Tivoli och Kulturværftet

VIKTIG INFORMATION!
Arrangören har beslutat att flytta fram konserten med anledning av myndigheternas publikrestriktioner. Nytt datum är 7 november. Biljetter köpta till 28 februari gäller för det nya datumet.

  • Helsingborgs Konserthus
  • Roskildegatan 1
  • 25221
  • Helsingborg
  • 7 november 2021, 20:00 - 21:30