Lördagskul: Höstallsång med Mamma Måd

I bokkonserten ”Höstallsång med Mamma Måd” tar Maud ”Mamma Måd” Cederlöw med publiken på en musikalisk höstpromenad. Föreställningen bygger på sångbilderboken ”Höst” som är en av böckerna i bokserien ”Årstiderna med Mamma Måd” som på rim berättar hur den tecknade Mamma Måd upplever natur, djur och lekar under våra olika årstider.
I höstkonserten läser Mamma Måd berättelsen om årets första höstdag under tiden bilderna från boken projiceras på stor filmduk. Mellan varven sjunger hon de åtta höstsånger som finns att lyssna på via QR-koder i boken ”Höst”. Flera av sångerna har enkla rörelser och refränger som barnen snabbt kan lära sig att sjunga med i och dansa till.
Hoppas ni vill komma och uppleva en färgsprakande höstallsång på rim! Konsertens längd: ca 40 minuter
Böckerna i bokserien ”Årstiderna med Mamma Måd” är skrivna av Martin och Maud ”Mamma Måd” Cederlöw och illustrerade av Lena Forsman. I bokserien ingår böckerna ”Höst”, ”Vinter”, ”Vår” och ”Sommar”. Alla böckerna är skrivna på rim och innehåller QR-koder som leder till sånger om den aktuella årstiden, ljudbok och musiksaga uppläst av Mamma Måd.

Biljetter släpps 2 veckor innan föreställningen och hämtas i receptionen på stadsbiblioteket

  • Helsingborgs Stadsbibliotek
  • Bollbrogatan 1
  • Helsingborg
  • 13 november 2021, 11:15 - 12:00
  • 13 november 2021, 13:00 - 13:45