Lords of the Sound – The Music of Hans Zimmer

17 februari 2024, 19:00 - 21:30

17 feb
Lords of the Sound – The Music of Hans Zimmer

Hans Zimmers musik spelad av “Lords of the
Sound”

Efter den stora framgången i Europa, från Tyskland till Italien, från Portugal till Bulgarien, är nu den legendariska symfoniorkestern ”Lords of the Sound” äntligen på väg till Sverige med sin grandiosa show ”Hans Zimmers musik”.

Dune, Pirates of the Caribbean, Spindelmannen 2, Sherlock Holmes, Madagaskar, Interstellar, Da Vinci-koden, Pearl Harbor, Gladiator, Mission: Impossible, Inception, Call of Duty och många andra hits av legendariske Hans Zimmer spelas av berömda symfoniorkestern Lords of the Sound.

Hans Zimmer är en tysk filmmusikkompositör, vars framgång började med kultfilmen Rain Man, för vilken Zimmer blev nominerad till en Oscar, blev ett riktigt genombrott i hans karriär. Hollywoods bästa regissörer längtade efter att jobba med honom. Hans musik blev så efterfrågad att det slutade med att han ofta komponerade musik till två eller tre filmer
samtidigt. Walt Disney Pictures valde honom som kompositör till Lejonkungen, vilket resulterade i att Zimmer belönades med en Oscar, Golden Globe och Grammy. Sedan dess har Zimmer fått många prestigefulla priser och anses vara en av Hollywoods bästa filmmusikkompositörer. Det är sällan han inte är nominerad till en Oscar.

En spännande show med unika optiska och ljuseffekter, utmärkta ljud av ”Lords of the Sounds” instrument som spelar Hans Zimmers bästa låtar ger en oförglömlig upplevelse, en sagostämning genomsyrad av musikens skönhet.

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten. Beställningen måste göras senast klockan 12.00 vardagen innan. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Lords of the Sound – The Music of Hans Zimmer

  • 17 februari 2024, 19:00 - 21:30
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 660 kr
  • Maximipris för sittande: 700 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 660 kr
  • Maximipris:: 700 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta