search error_outline

Lovteater: När Åkes mamma glömde bort med Teater 23

31 oktober 2022, 13:00 - 13:40

31 okt
Lovteater: När Åkes mamma glömde bort med Teater 23

När Åkes mamma glömde bort är en föreställning fritt baserad på Pija Lindenbaums älskade bilderbok med samma namn. Det är en lekfull och färgglad berättelse om hur barnet upplever den vuxnes stressade vardag och om vad som händer när rollerna blir ombytta och barnet plötsligt behöver tar hand om sin förälder. Familjeföreställning från 3 år.

Åkes mamma heter Berit och varje morgon är hon jättestressad. Frukosten ska ätas snabbt, O’boyen ska svepas och fast att Åke är jättetrött måste han hela tiden skynda för att mamma ska hinna till jobbet. Men en morgon är det något som har hänt. Åkes mamma har fått spetsiga tänder och långa klor på fötterna. Och är det eld som kommer ur näsan på henne när hon blir arg? Åke förstår att han måste ta hand om mamma och gå med henne till läkaren. Men det blir inte lätt när hon bara vill gå på zoo och skrämma barn på lekplatsen …

I Malmö ligger Teater 23, en av Sveriges äldsta fria teatrar som startades 1958. Sedan 2009 gör de bara teater för barn och unga. De förnya sig ständigt och gör spännande och engagerande teater. Ofta spelar de nyskrivna pjäser och letar efter nya personer och organisationer att samarbeta med eller nya sätt att jobba på. Varje år uppträder de för cirka 16 000 barn och unga.

Läs mer om föreställningen: www.teater23.se

Datum och tid: 31 oktober klockan 13:00 och 15:00

Längd: 40 minuter

Ålder: familjeföreställning från 3 år

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Biljetter säljs i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

Biljettlänkar:
31 oktober klockan 13:00
31 oktober klockan 15:00

Lovteater: När Åkes mamma glömde bort med Teater 23

  • Längd: 40 minuter

Pris

  • Standard: 60 kr

Arrangör

Dunkers kulturhus