Marskonsert med Ally, Hugo Olsson, Birch

24 mars 2023, 18:00 - 19:30

24 mar
Marskonsert med Ally, Hugo Olsson, Birch

Konsert med nya egenskrivna låtar av unga musiker från Helsingborg. Fri entré.

HUGO OLSSON

Efter att ha varit aktiv som artist sedan 2012 singeldebuterade Hugo den 4 maj 2016 med låten ”Alice!” som han skrev tillsammans med Johan Östberg (Trea i Fame Factory 2004). Sedan dess har han släppt ett demoalbum, två studioalbum, flertalet singlar och synts i sammanhang som till exempel Imagine och Livekarusellen.

Efter en lite mer inaktiv period släppmässigt är Hugo nu redo för att dela med sig av sitt nya material och sound. Första smakprovet, låten ”Släpp aldrig taget”, släpps den 24 mars 2023.

BIRCH

I sin katalog av ”It’s Autumn On The Other Side Of The Mirror”, ”&EVERYTHING / LAMENTATIONS” och ”Semel In Anno…”, sjunger Birch om de mänskliga känslorna och upplevelserna. Med musikaliskt ursprung i allt från jazz, rock, och sovrums-pop, finns det inget du kan förvänta dig när det kommer till musikaliska stilar. Live använder han sin musikaliska förmåga för att återskapa låtarna och sätta dem i ett nytt rampljus som passar scenens spännande karaktär.

ALLY

Med lekfullhet och mystik så bjuder Ally på en härlig mix av egenskrivna låtar. Med låtar som är utformade som gåtor, dikter och berättelser, så vill hon väcka fantasi, tankar och känslor hos sin publik. Hon ackompanjerar sin sång med ukulele samt gitarr och inspireras av olika genrer inom rock och indie.

Konserten görs i samarbete med Spektra och finansieras av En Snabb Slant, Helsingborgs kulturstöd för unga.

Marskonsert med Ally, Hugo Olsson, Birch

  • 24 mars 2023, 18:00 - 19:30
  • Längd: 2 timmar

Plats

Teatersalen, Dunkers
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta

Kontakt