Olof Pavalder och Anton & John – Live@RumEtt

Olof Pavalder och Anton & John – Live@RumEtt

Live@RumEtt presenterar denna kväll två akter. Olof Pavalder och Anton & John.

Olof Pavalder

Olof Pavalder gör tillsammans med cellisten Anna Rosenqvist en spelning på Dunkers Kulturhus scen RumEtt. Olof Pavalder är en Malmöbaserad musiker som i våras släppte singeln ”Små varelser som vi” och albumet ”Ögonblick som stannar”.

Låtarna “Små varelser som vi”, “Kärleken till dig” och “Ögonblick som stannar” har letat sig in på diverse Spotify-listor såsom Svenska låtar, Svenska visor och ballader, Svenska ballader, Svensk vispop etc. Totalt sätt motsvarande 18 115 följare! Dessutom har låten ”Små varelser som vi” kontinuerligt spelats i Sveriges Radio P4 sedan releasen.
Skivan har producerats i Studio Mansarda av Limme Johnsson och rör sig i gränslandet mellan det melankoliska, det nakna och det personliga. Låtarna kan ses som små berättelser som spänner från stort till smått, lyckligt till sorgset.

Mellan åren 2010-2016 spelade Olof Pavalder flitigt på klubbscener med pop/rock-bandet Stella by Starlight. De agerade förband åt Dan Hylander, gjorde en livespelning i Sveriges Radio P4 och bandets debutalbum uppmärksammades både i nationell och internationell media bl.a. publicerade Brittiska musiktidningen Fireworks en intervju med bandet. Singlarna ”Catch the moonlight” och ”Shine with me” har dessutom återkommande spelats i Sveriges Radio.

Lyssningslänk:
https://open.spotify.com/artist/3Kh3vL1hNhY6feFA8Uxigz?si=Q_pqRWNZQ2qtL_bDqEE3XA

Anton & John

Anton och John har spenderat många år tillsammans i diverse band och utövat många olika genrer. Det har spelats allt från rock och metal till att nu sitta här med varsin akustisk gitarr. De hade båda eget material och tänkte “Varför inte slå ihop det för en kväll?” Svårt att sätta fingret på exakt genre, men vad som är säkert är att det är behagligt för både själ och öron och går i bluesens tecken.

Event på Facebook:
https://www.facebook.com/events/765168453836775/

Plats: RumEtt

Fri entré.

  • Dunkers kulturhus, RumEtt
  • Kungsgatan 11
  • 252 21
  • Helsingborg
  • Vuxen: Gratis
  • Barn: Gratis
  • Student: Gratis
  • 30 januari 2019, 18:00 - 20:00