Queer Prom

12 juni 2023, 18:00 - 22:00

12 jun
Queer Prom

Efterlängtade Queer Prom börjar närma sig med stormsteg. Temat för årets bal är Space och självklart bjuder vi på dryck, snacks, bra musik och möjlighet att fotas i en photo booth för att du ska kunna föreviga kvällen på bästa sätt. Fri entré.

Detta evenemang är till för dig som är eller funderar på om du är HBTQI+ och är mellan 13–25 år.

Kom och umgås med andra HBTQ-personer och njut av en härlig balkväll tillsammans. Dansa, prata och lyssna på musik. Under kvällen kommer DJ Rumina att spela. Evenemanget har fri entré och det är alkohol- och drogfritt.

För att vara med måste du anmäla dig via det här formuläret. Du kan mejla ung.hbtq@helsingborg.se om du har några frågor eller om du är nyfiken på om du är del av målgruppen.

Ung HBTQ/HBG
Queer Prom arrangeras av Ung HBTQ och Spektra. Ung HBTQ/HBG är en mötesplats i Helsingborg för dig mellan 13–25 år som identifierar dig som HBTQ+ (homo, bi, trans, queer, intersex och pansexuell) eller funderar över din sexualitet eller könsidentitet. Hos oss kan du hänga i sofforna, fika, träffa nya kompisar, lyssna på musik, pyssla, göra läxor, spela spel eller prata med unga och vuxna HBTQ-personer.

När: 12 juni 18.00–22.00
Var: Dunkers kulturhus, Teatersalen
Entré: fri entré

Queer Prom

  • 12 juni 2023, 18:00 - 22:00
  • Längd: 4 timmar

Plats

Teatersalen, Dunkers kulturhus
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta