Schyffert Forever

6 september 2024, 20:00 - 21:30

6 sep
Schyffert Forever

Schyffert Forever

Efter en fem år lång paus från standup-scenen återvänder Henrik Schyffert 2024 med en ny turné – “Schyffert Forever”. Det är en pirrig comeback till standupens urform, sprungen ur samma lust som en gång i tiden fick Henrik att ta de första stegen upp på comedyklubbarnas scener. Efter publiktrycket under våren förlängs turnén med en höstsväng 2024. Den 6 september kommer Henrik till Helsingborgs Konserthus!

Lite oväntat kan man säga att den nya standup-turnén “Schyffert Forever” blir av tack vare Iggy Pop.

– Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – “Lust for Life”, “1969”, “The Passenger”. Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik Schyffert och fortsätter:

– Jag tänkte försöka reda ut varför jag är så avundsjuk på Bianca, hatar förstagångsföräldrar och hur jag blev borgare när jag insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en vasaloppsåkare.

Välkomna!

OM HENRIK SCHYFFERT

Henrik Schyffert har en bredd få andra i Nöjessverige kan mäta sig med. Förutom att kunna titulera sig komiker, regissör, manusförfattare och skådespelare har han även en bakgrund som tv-chef, rockmusiker, filmproducent och radioproducent.

Som komiker ligger Henrik bakom några av Sveriges största humorsuccéer på scen. Han är också en av grundpelarna i de hyllade humorgängen ”Hassan” och ”Killinggänget” – idag med kultstatus.

2020 debuterade Henrik som långfilmsregissör med “Spring Uje Spring” som belönades med tre guldbaggar nästföljande år, bland annat för Bästa film. Han har även hyllats för flera av sina tv-serier, såsom ”Allt faller”, ”Alla är fotografer”, ”Landet brunsås” och “Vi i Villa”.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Schyffert Forever

  • 6 september 2024, 20:00 - 21:30
  • Längd: 2 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 595 kr
  • Maximipris för sittande: 650 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 595 kr
  • Maximipris:: 650 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta