search error_outline

Teaterutflykt med Spektra: Peter Pan

2 december 2022, 18:00 - 21:00

2 dec
Teaterutflykt med Spektra: Peter Pan

Följ med Spektra till Helsingborgs Stadsteater. Se föreställningen Peter Pan, den berörande och visuellt häftiga föreställningen om vikten av att fortsätta leka hela livet. För dig 15-25 år.

Alla barn blir vuxna. Alla utom ett… Wendy och hennes bröder är ofta ensamma hemma när deras föräldrar är upptagna med annat. Hon tycker det verkar tråkigt att bli vuxen, för vem vill ha en massa vardagliga bekymmer och ansvar?

Så en kväll dyker Peter Pan och hans älva Tingeling upp i syskonens sovrum. Han vill ta dem till landet Ingenstans, ett land där man aldrig blir vuxen. Utan att tveka följer Wendy och hennes bröder med på resan till en värld bortom stjärnorna, en plats fri från vuxenvärldens krav och förmaningar. Där får de lära känna borttappade barn, träffa sjöjungfrur och vara med om magiska upplevelser de bara kunnat drömma om. Men när de plötsligt står öga mot öga med Peter Pans ärkefiende, den ökände Kapten Krok och hans pirater, ställs allt på sin spets.

För regin står Kajsa Giertz, som med Peter Pan gör sin avskedsuppsättning i rollen som teaterchef. Hon har för den unga Helsingborgspubliken tidigare regisserat succén ”Rapunzel” och prisbelönta ”När då då”.

Fri entré i samarbete med Helsingborgs stadsteater.

Anmäl dig via e-post med ditt namn och mobilnummer till spektra@helsingborg.se, eller skriv DM till @Spektra_DKH på Instagram.

När du gjort anmälan får du en bekräftelse. Vi samlas klockan 18:00 i Spektras lokaler för fika och försnack innan vi gemensamt går bort till Helsingborgs stadsteater.

Pris: Gratis

Teaterutflykt med Spektra: Peter Pan

  • 2 december 2022, 18:00 - 21:00
  • Längd: 3 timmar

Arrangör

Dunkers kulturhus