Tingsek

Tingsek

Med nya skivan ”Home” i bagaget åker Magnus Tingsek ut på turné under hösten. Konserten på Dunkers kulturhus bjuder på två supporting acts: Cosima Olu och Hush Forever.

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av klassisk amerikansk soultradition. Efter sex framgångsrika album släpptes i maj det nya albumet ”Home” där vi får höra en mer naken och direkt Magnus Tingsek med fokus på sångrösten och texter som träffar rätt i hjärtat.

ÄNTLIGEN. så kan jag meddela att jag i en oooerhörd känsla av pepp ska ut och spela och sjunga för er. Jag har några mindre gig i sommar och i höst SMÄLLER det!!! ”Home” turnén sätter igång och jag kommer att åka ut med fullt band! Varenda cell av alla i bandet kommer att vibrera av spelglädje. Energin och kärleken till livemusiken kommer att nå helt nya höjder, det vågar jag lova. Kom ut å dela dessa kvällar med oss vänner!

Sagt om albumet ”Home”:
”Home är allt som allt ett ypperligt album som får en att längta efter livemusikens magi och kommer lika mycket vagga de kravlösa livsnjutarna som sporra den musikintresserade pretto-skaran.”
Nöjesguiden

Lyssna på ”Home”: https://tingsek.lnk.to/home

Cosima Olu
Artist, låtskrivare och producent. Cosima Olu skapar musik som både andas retro och nutid på samma gång och som tar dig genom livets toppar och dalar på ett lekfullt och intimt vis. Det här kan du höra i Cosimas senaste release, Live att Riksmixningsverket. Cosima Olu har turnerat med bland andra Miriam Bryant och Seinabo Sey. Passa på att njuta av hennes varma röst när hon agerar förband till Tingsek.

Lyssna på Cosima Olu på Spotify: https://open.spotify.com/artist/1V1xz5DETfqvKeUuSPq3Ff?si=AQKsv3Z2TQGffVOGDW64-g&dl_branch=1

Hush Forever
Sebastian Lilja producerar musik under namnet Hush Forever. I sitt egna universum i Malmö mixar han modern folkmusik med indiepop och blandar även in lite skön akustisk gitarr, 70-talsvibbande synthar och ljudsamplingar från livet. Den här kombinationen skapar ett helt unikt sound och en experimentell filmisk känsla. Sebastian fascineras av kontraster, vilket du tydligt märker i hans musik. Uppleva det unika ljudet när Hush Forever agerar förband till Tingsek.

Lyssna på Hush Forever på Spotify: https://open.spotify.com/artist/5MIIeE6xoDQNqwSMTweWlv?si=_1ntTPAdQuaZg4imgyPFbA&dl_branch=1

Samarrangemang med The Tivoli.

Plats: Konsertsalen

Entré: 325 kronor, Kulturkortet 280 kronor. Köp biljett direkt via Ticketmaster.

  • Dunkers Kulturhus, Dunkers kulturhus, Konsertsalen
  • Kungsgatan 11
  • 252 21
  • Helsingborg
  • Biljettyper
  • Kulturkortet
  • Stående
  • Ingår i medlemskort
  • Kulturkortet
  • 12 november 2021, 19:30 - 21:00