Tolvslaget med Helsingborgsrevyn

7 mars 2024, 19:00 - 21:40

7 mar
Tolvslaget med Helsingborgsrevyn

Tolvslaget är namnet på Helsingborgsrevyns senaste humorshow som spelas här på Dunkers kulturhus mellan 16 februari–9 mars 2024. Det blir en fartfylld show där det bjuds på sketcher, monologer, sång och musik och även ett par magiska inslag.

I skrivande stund är handlingen fortfarande lite hemlig. Av namnet att döma lär det hela förmodligen utspela sig på en glittrig tillställning till nyårsfest där man skålar ut det gamla för att välkomna det nya.

I rollerna ser vi Lena Björklund, Erika Boltenstern, Lennart Jensen, John Ebbesson, Madeleine Fridolf, Daniel Hedenborg, Amalia Lägermo och Daniel Stolt. För regin står Mikael Ahlberg.

Tolvslaget är Helsingborgsrevyns tolfte föreställning. Tidigare har man gjort Vårluft.se, App to dejt, Närkontakt för tredje gången, Garanterad Skrattehöjning, Femte hjulet, Kapitel sex – en nummerrevy, Sjunde himlen, Super 8:an, Mitt i nian, Guldtian samt I elfte timmen.

Arrangeras av Helsingborgs Revyförening.

När: 16 februari–9 mars 2024
Var: teatersalen, Dunkers kulturhus
Entré: 300 kronor vid köp på www.nortic.se, 320 kr vid köp i biljettkassan på Dunkers kulturhus. Rabatt på fredagsföreställningarna för dig med Kulturkortet.

Tolvslaget med Helsingborgsrevyn

Visa alla tillfällen

  • Längd: 3 timmar

Plats

Teatersalen, Dunkers
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta