Toto

Toto

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som Toto. Den 10 augusti kommer det legendariska bandet till Sofiero och bjuder på en unik kväll med massor av låtskatter.

Toto har släppt totalt 13 studioalbum som sålts i över 40 miljoner exemplar. Deras megahit Rosanna har streamats närmare 450 miljoner gånger på Spotify. Den 19 oktober 2020, en dag från årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams ska fortsätta turnera under namnet Toto. Taplin och Ham, som tidigare turnérat med bandet, är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce, trummisen Robert ”Sput” Searight och Steve Maggiora. Tillsammans bjuder de på en unik show med endast två spelningar i Sverige.

Special guests: 10cc
Som om det inte räcker med Toto får du även lyssna på brittiska 10cc – ett av populärmusikens mest inflytelserika band. Med över 30 miljoner sålda album är de ett levande bevis på att de är lika aktuella nu som när det begav sig under glansdagarna på 70-talet.

Tider
Insläpp kl. 18.00

Åldersgräns:
13 år eller över för att få tillträde till konsertområdet, detta pga. av ljudnivåer. 13-årsgränsen gäller även om barnet har hörselkåpor.

Parkeringsavgift:
Parkering kostar 50 kr och betalas på plats via EasyPark eller Parkster.

Arrangör: All Things Live och Kulturbolaget. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter.

  • Sofiero slott och slottsträdgård
  • Sofierovägen 131
  • 25189
  • Helsingborg
  • 10 augusti 2022, 18:00 - 21:00