Den uppskattade programserien Rampljus återvänder med nya, somriga program både för boende och besökare i nordvästra Skåne.

Kultursommarkortet 1 juni-31 augusti

Juni. Juli. Augusti. Kultursommarkortet har växt och innehåller i år tre månaders kulturfrihet och rabatter i nordvästra Skåne. För 300 kronor får du en hel sommar laddad med ett nästintill oändligt antal utflykter, berättelser, romantiska dejter, barfotaspring, egentid, tidsresor, glass, gemenskap, skådespel, skratt och mycket annat på temat kultur och konst, historia och natur. Har du redan ett kulturkort som gäller över sommaren ger det samma förmåner som ett Kultursommarkort. Kultursommarkortet är ett samarbete med Familjen Helsingborg.

Fri entré och rabatter

I år rör vi oss bortom Helsingborgs gränser och levererar en strålande sommar i nordvästra Skåne. Det betyder att du får fri entré till Helsingborgs kulturhögborgar som Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar samt Sofiero och mängder av andra fina rabatter och fria entréer hos våra nya samarbetspartners. Du kan se Kultursommarkortet som din försäkring till en underbart aktiv sommar, oavsett om dagarna kommer med solsken eller regn.

Kultursommarkortet 2021

Kultursommarkortet innehåller också samma fördelaktiga erbjudanden och rabatter som vårt ordinarie kort. Och för dig som redan har Kulturkortet gäller förstås de nya förmånerna även för dig i sommar. Passa på att rekommendera Kultursommarkortet till familjemedlemmarna eller dina vänner som saknar ett kort och spendera sedan en skön kultursommar tillsammans.

Oavsett om du semestrar eller hemestrar i Helsingborg och nordvästra Skåne finns det flera smarta anledningar att göra det tillsammans med oss. Skapa minnen som står sig en hel livstid i juni, juli och augusti. För endast 300 kronor.