Så gör du för att lägga in ditt arrangemang

Välkommen att lägga in ditt arrangemang i vår kalender på kulturkortet.se. Vår kalender är en del av hela Helsingborgs stads arrangemangskalender vilket medför flera fördelar: ditt arrangemang syns på kulturkortet.se, helsingborg.se och andra besökssajter relaterade till Helsingborg och våra kranskommuner.

För att lägga in ditt arrangemang går du till kulturkortet.se/samarbetspartner och följer därefter instruktionerna nedan:

  1. Namn på evenemang
  2. Beskrivning – säljande text kring ditt arrangemang
  3. Evenemanget inträffar (du kan lägga till flera datum på båda alternativen nedan)
   1. Enstaka datum. Fyll i startdatum och starttid samt slutdatum och sluttid. Om du vill lägga till fler datum för ditt arrangemang klickar du på ”lägg till” och upprepar proceduren.
   2. Schema.Välj veckodag för ditt arrangemang, välj veckointervall (exempelvis var eller varannan vecka), starttid, sluttid och start- och sluttid. Lägg till fler intervall genom att trycka på ”lägg till”
  4. Hemsida – om det finns mer information någon annanstans på webben – länka här
  5. Länk till bokning – exempelvis en länk till Ticketmaster eller annan biljettagent
  6. Pris – ange pris för vuxen, ange priser för andra åldersgrupper eller kategorier i beskrivningen
  7. Arrangör  – ange om det finns en tydlig avsändare som arrangerar evenemanget
  8. Plats – ange med namn och välj från listan som kommer upp
  9. Kategorier -Välj kategorier som kan beskriva ditt arrangemang. Exempelvis kan en konsert på Dunkers beskrivas med ”Musik”, ”Kultur”, ”Höstlovsaktiviteter”, ”I City”, ”Show” med flera. De olika kategorierna medför olika fördelar för dig. Arrangemang som taggas med ”I City” visas på flera sajter än enbart kulturrelaterade sådana, ”I City” visas kanske även på citysamverkans webb. Så genom att kategorisera evenemanget rätt har du potential att nå ut till så många fler.
  10. Lägg in en bild – bilden ska helst vara i bildförhållandet 16:9 (samma som de flesta moderna skärmar) och i upplösningen 1920×1080 px.11.   Kontaktuppgifter – enbart för internt bruk och om vi behöver komma i kontakt med dig
  11. Tryck på skicka.

Klart! Tack för att du lägger in ditt arrangemang i vår kalender.

SP
Susanne Paulsson