Fribiljett till föreställning på Poppegården

PS
Paul Svensson

Det lönar sig att vara en kulturtant. I och med att vi firar tio år 2019 har vi en massa roliga arrangemang som händer under sommaren, hösten och vintern. Gillar du teater? Bra, för då ska du läsa vidare hur du kan få en fribiljett till föreställningen Konsten att förkorta evigheten, som spelas på Poppegården mellan 28 juni och 31 juli. Fribiljetten gäller till föreställningen som spelas 5 juli.

Ärligt talat är det otroligt lätt. Du behöver inte svara på några frågor, gissa antalet godisbitar i en glasburk eller ens dela ett inlägg. Allt du behöver göra är att ta dig ner till Dunkers kulturhus och visa upp ditt kulturkort i entrén. Ja, svårare än så är det inte. Totalt finns det 20 biljetter i potten och du kan hämta ut max en biljett per kort. Det är med andra ord först till kvarn som gäller.

Om du vill läsa mer om Poppegården och årets föreställning rekommenderar vi att du kollar in vår artikel som vi publicerade tidigare i somras: Rabatt på Konsten att förkorta evigheten på Poppegården.

Vad: Få en fribiljett till föreställningen Konsten att förkorta evigheten
Var: Poppegården
När: 5 juli 2019
Pris: Gratis är gott

Lämna en kommentar